FID FINANCE LOGO

Zašto nas odabrati?

Mi smo stručnjaci za stambene kredite koji vam pomažu ostvariti vaše snove o vlastitom domu. Naša posvećenost kvaliteti i pristupačnosti čini nas pravim partnerom u vašem putovanju prema novom domu.

Svojom stručnošću i iskustvom u području stambenih kredita, omogućujemo vam jednostavan pristup konkurentnim ponudama i fleksibilnim uvjetima. Naš cilj je olakšati proces kupnje nekretnine i pružiti vam podršku u svakom koraku puta.

Uz nas, stambeni krediti postaju jednostavni i prilagođeni vašim potrebama. Dopustite nam da budemo vaš partner na putu prema vašem novom domu.

Stambeni krediti do 100.000€ odmah dostupni online

Prilagodljivi uvjeti

Naši stambeni krediti prilagođavaju se vašim individualnim potrebama i financijskim ciljevima. Fleksibilne opcije omogućuju vam da odaberete uvjete koji najbolje odgovaraju vašem životnom stilu.
Stambeni krediti do 100.000€ odmah dostupni online

Brza obrada

Razumijemo važnost brze obrade kredita kada je u pitanju kupnja nekretnine. Naš tim stručnjaka radi efikasno kako biste što prije mogli zakoračiti u svoj novi dom. Brza i jednostavna obrada kredita jedna je od naših glavnih prednosti.
Stambeni krediti do 100.000€ odmah dostupni online

Konkurentne kamatne stope

Ponosimo se ponudom konkurentnih kamatnih stopa kako biste mogli ostvariti svoje snove o vlastitom domu uz povoljne uvjete. Naše kamatne stope su jasne i transparentne, pružajući vam sigurnost i povjerenje tijekom cijelog procesa.
Stambeni krediti do 100.000€ odmah dostupni online

Personalizirana usluga

Naš fokus je na vama - našim klijentima. Pružamo personaliziranu uslugu koja odgovara vašim potrebama i ciljevima. Naši stručnjaci su uvijek tu da odgovore na vaša pitanja i pruže vam podršku tijekom cijelog procesa stambenog kreditiranja.

Podnesite zahtjev za stambeni kredit danas!

Krenuti putem do vlasništva nad kućom je samo nekoliko klikova udaljeno s FID FINANCE. Naš pojednostavljeni obrazac za prijavu stambenog kredita dizajniran je da bude jednostavan, učinkovit i siguran, osiguravajući da možete podnijeti zahtjev s lakoćom i samopouzdanjem. Bez obzira kupujete li prvu kuću, ulažete u nekretnine ili refinancirate, ispunite naš obrazac kako biste napravili prvi korak prema vašem domu iz snova. Učinimo vaše snove o vlasništvu nad kućom stvarnošću, zajedno.

Nudimo mnoge vrste online kredita

Stambeni Kredit

Trebate financiranje za kupnju svog doma? Naš stambeni kredit, poznat i kao "DOMA Stambeni Kredit", omogućuje vam ostvarenje snova o vlastitom domu uz povoljne uvjete…
+

Extra Brzi Zajam

U situacijama kada hitno trebate novac, naš Extra Brzi Zajam je pravi izbor. Pružamo vam brz pristup sredstvima kako biste riješili neočekivane financijske izazove u…
+

Poslovni Krediti

Ako vodite vlastiti posao i trebate financiranje za rast i razvoj, naši poslovni krediti su tu da vam pomognu. Pružamo vam fleksibilne poslovne kredite s…
+

Brzi Zajam na Osobnu

Potreban vam je dodatni novac za nepredviđene troškove ili financiranje osobnih projekata? Naš Zajam na Osobnu vam omogućuje pristup potrebnim sredstvima bez nepotrebnih ograničenja i…
+

Kako Funkcionira

Ovdje je jednostavan vodič kroz proces stambenog kredita koji će vam pomoći ostvariti svoje snove o vlastitom domu.

Transformirajte svoje snove u stvarnost: Vaš novi dom čeka!

Zamislite da se budite u domu o kojem ste oduvijek sanjali – mjestu gdje svaki kut odražava vaš osobni stil i svaki trenutak se čini kao novi početak. S našim jednostavnim online procesom stambenog kredita, taj san je bliži nego ikad.

Ispovijesti

Naši klijenti su vrlo sretni što surađuju s nama.

Uvidi i savjeti: istražite naš blog o stambenim kreditima